Het concept

Er is een nieuwe trend in ondernemersland, genaamd coworking. Het delen van kantoor- en vergaderruimte door ondernemers met verschillende achtergronden. Het concept is uit nood geboren in de crisis, maar het blijkt dat er een enorme kracht in zit. Ondernemers werken namelijk niet alleen in dezelfde kantoorruimte (of flexwerkruimte), maar inspireren elkaar met hun kijk op zakendoen of hoe problemen op te lossen.

Hoe tof is het als we zo’n plek in Meppel kunnen creëren! In Werkstation Meppel, dat sinds 1 oktober 2018 bestaat, kunnen ondernemers op deze manier werken en de voordelen hiervan ervaren. Het doel van Werkstation Meppel is om de samenwerking tussen de ondernemers te vergroten. Niet alleen coworking is wat we hopen te bereiken, maar ook cocreating zeggen oprichters Saskia de Jonge en Gijs Stegink.

Ontmoeten, verbinden en delen

(Samen)werken op een inspirerende plek

Vóór elkaar en mét elkaar!

Om ‘samen werken en samen creëren’ verder te versterken worden er activiteiten georganiseerd. Van samen lunchen, elkaar uitdagen (voor een potje tafeltennis) tot inhoudelijke kennissessies voor en door de gebruikers van Werkstation Meppel. Zo bieden we niet alleen een werkplek, maar stimuleren we ook het ondernemerschap van de gebruikers. Uitgangspunt is immers dat we elkaar versterken in Werkstation Meppel.

Kennissessies
We delen onze expertise door kennissessies te organiseren. Met ondernemers uit allerlei branches kan je veel van elkaar leren. Je mag altijd aanhaken, maar het hoeft niet. Wat jij wilt! De kennissessies bestaan uit twee onderdelen: ‘Dieper ondernemen’ en ‘Programma Werk Matties’.

Kom je kennismaken en proefdraaien?