Het concept

Er is een nieuwe trend in ondernemersland, genaamd co-working. Het delen van kantoor- en vergaderruimte door ondernemers met verschillende achtergronden. Het concept is uit nood geboren in de crisis, maar het blijkt dat er een enorme kracht in zit. Ondernemers werken namelijk niet alleen in dezelfde kantoorruimte (of flexwerkruimte), maar inspireren elkaar met hun kijk op zakendoen of hoe problemen op te lossen.

In Werkstation Meppel, dat sinds 1 oktober 2018 bestaat, kunnen nu ook de Meppeler ondernemers op deze manier werken en de voordelen hiervan ervaren. Het doel van Werkstation Meppel is om de samenwerking tussen de Meppeler ondernemers te vergroten. Niet alleen co-working is wat we hopen te bereiken, maar ook co-creating zeggen oprichters Saskia de Jonge en Gijs Stegink.

Dé plek voor ondernemen en inspireren!

Vóór elkaar en mét elkaar!

Om ‘samen werken en samen creëren’ in de toekomst verder te versterken zullen er van allerlei activiteiten worden georganiseerd. Van samen lunchen, elkaar uitdagen voor een potje tafeltennis tot inhoudelijke kennissessies voor en door de gebruikers van Werkstation Meppel. Zo bieden we niet alleen een werkplek, maar stimuleren we ook het ondernemerschap van de gebruikers. Uitgangspunt is immers dat we elkaar versterken in Werkstation Meppel.

Kom je kennismaken en proefdraaien?